Change

Hej!

Nu är det så att jag har bytt blogg.. Eftersom jag inte orkar fixa om alla bilder så att de skall rymmas in här.. Men hoppas att ni kan stå ut med förändringen.. Min nya blogg heter: bewdie.blogspot.com

Så kommer i fortsättningen att skriva där..
27.02.2011 kl. 17:16

Skiing in the sunset...

Kom just hem från stan där man har varit duktig och laddat mitt busskort med resor! Så igår for jag iväg till Påminne för att njuta av fint väder och bra slalomföre. Hade till och med kameran med, fast den dog ganska snabbt eftersom det var -18 grader! Och dog gjorde också mina fingrar och tår efter två timmar. Nu har jag lärt mig att mina gamla tävlingspjäxor inte är gjorda för "söndagsåkning" eftersom de är otroligt kalla när det är under -10 grader. Och min sjuka fot mår kanske inte heller så bra efter att jag tryckte ner den i mina pjäxor! Men som jag sa åt mamma: "Ska jag åka slalom så ska jag!"

Bilder jag hann ta innan kameran gav in för kölden..


Synen genom mina glasögon, och sedan dog min kamera!

25.02.2011 kl. 14:54

Snap, snap...

Kom just hem från frissan och skit vad kort mitt hår känns! Han tog bort ungefär 10 centimeter...

Så nu är det sportlov och det ska man spendera genom att sova, sova, sova, träna, jobba på portfolion och fara till Påminne. Igår kom det ett litet paket hem åt mig och det var min efterlängtade Sons of Anarchy DVD box! Awesome!!!!

På lördag var det After Eight som gällde. Så jag, Mari och Julin traskade iväg dit. Där träffade man ungefär halva klassen. Och vid 3 tiden var det dags att fara hem och då var Maris pappa så snäll att köra hem mig och Julin. Tyckte nog lite synd om honom eftersom han hade några smått fulla damer i bilen..

Söndag vaknade man tidigt! Mamma tycker det är bra när jag är ut och festar för jag stiger alltid upp tidigt nästa dag! Och tro mig det tycker jag inte är bra.. På kvällen bar det av på träningar, där det inte gick så bra, fick bollen på alla fingrar om och om igen!

Storebror var också hem detta veckoslut, då fick man höra en hel del och speciellt på söndag! Men så fick jag ju också se hans nya tatuering, den är såå fin!

Nu ska jag fortsätta kicka på Love and Other Drugs.
22.02.2011 kl. 14:34

STUDY

Det här kan man nästan säga att är sant:

S - Sleeping
T - Talking
U - Unlimited texting
D - Dreaming
Y - Yawing
14.02.2011 kl. 18:03

Friend

When I get married, she'll be my maid of honor.
When I have a baby, she'll be the godmother.
And when I'm grown, she'll be playing bingo with me at the nursing home.
More than my best friend.
She's my other half.
14.02.2011 kl. 18:01

Ajj!

Kom just hem från träningen. Och kan ni gissa vad som hände där!? Jo, min fot knacksade så nu är den sjuk! Sällan någonting händer åt mig. Den här säsongen har varit en riktigt lyckad säsong då det kommer till skador:
  1. Ryggen har mått skit hela säsongen, vet inte riktigt vad det är med den!
  2. Mitt vänstra ringfinger måste vara tejpat varje träning/match eftersom jag fick en boll på det så nu håller det inte.
  3. Min vänstra tumme har fått flere smällar och måste vara tejpad i början av säsongen.
  4. Mina andra fingrar får smällar med jämna mellanrum...

Nu skall jag se ett avsnitt eller kanske två av Sons of Anarchy så att jag kanske blir på bättre humör!
13.02.2011 kl. 21:19

Vinterfest

Så vad har hänt på sistone? Det har börjat en ny period i skolan och den kommer inte vara lätt! Massa jobbiga kurser... Fick träffa Julin igen efter en lång tid..

Igår, lördag, var det en busy day kan man minst säga.. Först bar det av till mach i Helsingfors. Efter matchen for en del av laget till en lagkamrat för att fixa oss inför BK-46 vinterfest, vi hade typ en och halv timme på oss! Stressigt! Sedan bar det av till Socis för att äta middag och prata skit.. Det var super roligt, hamnade vara med i en lek/tävling mellan damlaget, herrlaget och funktioner/tränare, vinsten var en Finlandia flaska, och tyvärr så kom vi sist. Sedan satt vi och snackade en del med vår tränare.. efter en liten stund bar det av till After Eight!! Där träffade jag Mari, Julin, Janina och Sanna.. Och där blev det en del drinkar och dansande.. Sedan bar det av hem och sova...
Med andra ord, det var en lyckad kväll...
13.02.2011 kl. 14:38

Riding through this world all alone

Tema sången av världens bästa serie, Sons of Anarchy... Gud, det är så bra!! KAN INTE SLUTA SE PÅ DET... Borde nog beställa serien på DVD så att ja kan se på de när som helst, okej just nu har jag ju det nog på datorn, så jag kan ju nog se det när som helst..

08.02.2011 kl. 11:03

Bonjour

Känner mig riktigt duktig idag. Först hade man en ca 15 minuters presentation om Frankrike. Sedan skulle vi göra ett språkträd med klassen, fast vi var bara 6 stycken på lektion. Trädet kanske inte blev det vackraste här i världen, men det var roligt. Plus att vi jobbade övertid för att få det klart, men det gjorde ingenting för vi hamnade ändå vänta på bussen. Sedan när alla andra hade farit förutom jag och Mändi, så fick jag en idé att det skulle vara skoj att laga en uggla för att sätta i trädet. Och slutresultat blev en blå uggla med slips och röda glasögon...

Sedan kom man hem vid 13.30 tiden och då var jag igen duktig eftersom jag fixade min arbetsansökan som vi skulle göra till en kurs och sedan skrev jag en hel sidas referat om jobb och skönhet. Vet nu inte riktigt hur bra det blev, men nu har jag i allafall gjort det..

Men nu ska jag belöna mig själv med lite film...

Au Revoir!
03.02.2011 kl. 17:38

Despicable Me

Håller just nu på att titta på den animerade filmen Despicable Me. Och den filmen får mig att skratta.. De är så söta!

01.02.2011 kl. 15:25

RYLA

Just nu sitter man på en föreläsning på Novia.. Allt man kan säga är jee! NOT!! Finns nog många andra platser som man hellre skulle vara på... Men som tur så är föreläsningen bara en och halv timme. Nu kanske jag borde sluta skriva innan de märker något.... Men knappast märker de någo eftersom jag sitter längstbak..
28.01.2011 kl. 12:41

Curriculum Vitae

Och för er som inte vet vad det betyder så är det en CV.. Det är det som man sitter och sliter med här i skolan och snart ska man pinas med en arbetsansökan.. Det skulle nog gå helt bra om inte Word skulle stärva så att jag inte får de inställningar som jag vill!

Mari leker smart som sitter och läser nyheter.. Vad ska man hitta på idag då? Förutom träningar så kanske man sliter sig ut för att ta bilder med min älskling.. Fast det kan ta en tid före det kommer in några bilder, för de bilder som jag tar med den nya kameran är tydligen för stora för att sättas in på bloggen så jag måste fixa dem och det tar en tid innan man hittar orken till det...
26.01.2011 kl. 10:16

Face of More Power

Måndag. Igen. Så var det skola, två hela lektioner! Som var tråkiga som bara den. Sedan var Mika så snäll och körde hem mig.

Och jag måste ju tacka Julin, för att hon fick mig att skapa ett album..1. - Go to wikipedia and hit random. The first random wikipedia article you get is the name of your band.
2 - Go to quotationspage.com and hit random. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.
3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days.” Third picture, no matter w.........hat it is, will be your album cover.
4 - Use picnik.com to put it all together
24.01.2011 kl. 17:37

La Vita E Bella

Jag har en liten fråga. Varifrån kommer min duktighet? För jag har nämligen städat mitt klädskåp, damsugit och städat 4 andra skåp! Och mamma behövde inte ens säga åt mig att jag skull göra det!

Ajjo, jag har ju inte berättat att på fredag hade jag två lektioner och på de två lektionerna hade vi tyska och italienska. Tyskan var ganska rolig, eftersom jag och Mändi satt som två nördar (vi var de ända som hade läst tyska tidigare), italienskan var en helt annan historia! Lite lärde jag mig ändå... Och det var två svordomar!
22.01.2011 kl. 16:28

Seize the Day

Jaha då satt man i skolan igen och skulle jobba på projektet om Frankrike, men har inte riktigt inspiration fden här gången heller.

Så vad har hänt de gångna dagarna? Man har sett på lite handbolls VM och jag har fått ett nytt favorit lag, nämligen Argentina! De vann över Sverige och det var super roligt för de var så duktiga, jag satt nästan och hoppade i stolen när slut signalen löd... Och visst är man lite avundsjuk på en av mina lagkamrater som just nu är i Sverige och ser på VM och närmare sagt Frankrikes matcher!!

Så igår hade man träningar och allt gick bra ända tills vi skulle spela och en i laget kläckte ur sig att hon tyckte att jag skulle spela på en annan plats i försvaret än den jag alltid annars spelar!! Och då bev jag så jävla förbannad eftersom hon inte har någonting med den saken att göra, och jag tycker nog själv att jag borde få träna på den platsen om jag nu för en gång skull alltid spelar där!!!

Idag kom man till skolan för att sedan se att vi var bara tre duktiga elever på lektion och de tre duktiga var jag, Mari och Mändi.20.01.2011 kl. 10:31
Bor i Big City Karis. Studerar i Ekenäs till merkonom (år 3). Här kan ni läsa om mina filosofiska tankar, om man nu kan säga att de är så filosofiska. Om jag bara orkar, vill och kan skall jag försöka att sätta in bilder...

Senaste kommentarer

25.02, 16:28Skiing in the sunset... av http://eimk.blogg.se/
25.02, 16:08Skiing in the sunset... av mariaaa.ratata.fi
18.02, 10:56STUDY av Ida
02.02, 11:05Despicable Me av Ida